UGOSTITELJSKI OBJEKTI RADE DO 20 ČASOVA, BROJ OBOLELIH OD KOVID-19 U SREMU STAGNIRA

Gradske vesti

Od danas radno vreme ugostiteljskih objekata na teritoriji Grada Sremska Mitrovica ograničeno je do 20 časova, saopštio je na konferenciji za medije gradonačelnik Vladimir Sanader. On je istakao zadovoljstvo zbog poštovanja propisanih mera bezbednosti od strane svojih sugrađana, kao i privrednih subjekata.

Direktorica Zavoda za javno zdravljedr Nada Zec Petković je rekla da je broj obolelih u stagnaciji u odnosu na prethodna dva dana.

Dragan Malobabić, zamenik direktora Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici je rekao da je u ovoj ustanovi trenutno hospitalizovano ukupno 103 pacijenta, koji su pozitivni ili pod sumnjom na Kovid- 19. Od tog broja devet pacijenata je priključeno na respitator, a tri su na takozvanoj kiseoničkoj podršci.

S obzirom na novonastalu epidemiološku  situaciju u  Sremu i broj pacijenata koji se leče u Opštoj bolnici i s obzirom na činjenicu da posete nisu dozvoljne,  informacije o stanju pacijenata, najbliži srodnici mogu dobiti putem telefona na broj telefona 022/610 222, lokal 251 svaki dan u vremenu od 13 do 14 časova.  

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *