MIHAJLOVIĆEVA: DO MARTA SLEDEĆE GODINE PRVE ČETIRI HILjADE STANOVA ZA SLUŽBE BEZBEDNOSTI, APEL SVIMA DA POŠTUJU MERE OPREZA

Gradske vesti

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, obišla je sa v. d. direktora Građevinske direkcije Srbije, Mirkom Petrovićem, gradilište za izgradnju stanova za pripadnike službi bezbednosti u Sremskoj Mitrovici.

Mihajlovićeva je ovim povodom istakla da se u Srbiji trenutno grade četiri hiljade stanova, koji će biti gorovi do marta sledeće godine.

-Trenutno se gradi u Beogradu, Novom Sadu, Kraljevu, Kragujevcu, Nišu i Stemskoj Mitrovici. Pored toga, u narednih par meseci krenuće izgradnja još četiri hiljade stanova koji moraju da budu gotovi za godinu dana od početka izgradnje – rekla je ona.

Mihajlovićeva je rekla da se u Sremskoj Mitrovici gradi 190 stanova i ovom prilikom uputila apel svim izvođačima i radnicima da poštuju mere bezbednosti.

-Videla sam danas da neki radnici ne nose šlemove. Apelujem na sve da ne čekaju inspekciju, već da zaštite radnike, jer jedna sekunda nepažnje može da znači izgubljen život – rekla je ona.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *