Raskrinkani očajnički potezi Nebojše Zelenovića: Zbog “fotelje” kupuje glasove po šabačkim selima!

IZBORI 2020. Politika

Skandal neviđenih razmera potresa ovih dana celokupnu šabačku, ali i srpsku političku javnost.

Posle izbornog debakla i katastrofalnog poraza, koji je doživeo od naroda, koji je masovno glasao za Srpsku naprednu stranku, Nebojša Zelenović otišao je i korak dalje.

U snimku koji sledi čućete kako se Zelenović priprema za ponovljene izbore na 27 biračkih mesta u Šapcu. Otvoreni kriminal i kupovina glasova koju po Zelenovićevom nalogu sprovode njegovi najbliži saradnici zgrozila je sve Šapčane.

Razgovor Živojina Vuletića zvanog Žoja, šefa odborničke grupe Nebojše Zelenovića u Skupštini grada Šapca i predsednika šabačkog odbora Srpskog pokreta obnove sa stranačkim aktivistom Željkom Radučićem zvanim Guša svedoči o metodama kojima se služe Nebojša Zelenović i Dušan Petrović, koji za, kako se jasno čuje u razgovoru, 3 hiljade kupuju glasove pripadnika romske populacije u Drenovcu i Tabanovićima. Ovim potezom Zelenović je spisku krivičnih dela za koje će uskoro odgovarati pred nadležnim organima dodao i kupovinu glasova. Osim što podstiče na krivično delo, krši sve demokratske standarde i razobličava se kao lažov, Zelenović pokazuje i lice neobičnog licemera, koji radi sve ono za šta optužuje svoje političke neistomišljenike.

Bedno je to što je u nemoći da prizna sopstveni poraz na izborima, za kupovinu glasova optuživao naprednjake za koje je narod glasao čista srca u želji da ga izbave iz kandži šabačkih kriminalaca Zelenovića i Dušana Petrovića. Osim glasova, Zelenović je već više od dva meseca pokušavao da kupi i vreme neprestanim odlaganjem ponovljenih izbora na 27 biračkih mesta u Šapcu. Stalno je izmišljao razloge za odlaganje izbora, brutalno manipulišući epidemiološkom situacijom u Šapcu  ali, sada je i tome došao kraj. Izborni proces konačno će biti završen 5. septembra i Zelenović više nema manevarskog prostora za odlaganje.

U snimku koji možete čuti, posebno je zanimljivo da je Zelenović očigledno, još po završetku izbora 21. juna, isplanirao odlaganje konačnog kraja izbora, jer, u razgovoru njegovih najbližih saradnika čujemo da će izbori biti u septembru. Sve je isplanirao, samo da ostane da vlasti, misleći da sve može da se kupi. Zaboravlja samo jedno- narod nije na prodaju!

izvor: Srbijadanas.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *