GRADONAČELNICA OBIŠLA RADOVE NA IZGRADNJI LOGISTIČKOG CENTRA KOMPANIJE KITE

Gradske vesti

Počela je izgradnja kompleksa logističkog centra Kompanije KITE, zastupnika Džon Dira i druge poljoprivredne mehanizacije u našem gradu. Radove je danas obišla gradonačelnica Svetlana Milovanović sa saradnicima.

Distributivni centar mađarske Kompanije KITE proizvođača traktora Džon Dir, biće izgrađen u Sremskoj Mitrovici, na površini od 2,1 ha, u Industirjskoj zoni Sever. U kompleksu objekata na više od hiljadu metera kvadratnih nalaziće se kancelarije, izložbeni saloni, radionice i zatvorena skladišta. Pored komleksa zgrada biće i otvoreni izložbeni plato, površine od skoro 1.000 m2, za izlaganje i skladištenje velikih mašina.

Radovi su započeti 30. novembra ove godine i u planu je da budu završeni do 31. oktobra naredne godine. Objekat treba da bude stavljen u funkciju do kraja sledeće godine i da radi punim kapacitetom. Gradnja u Sremskoj Mitrovici na ovoj lokaciji radiće se fazno, u ovoj prvoj fazi gradi se objekat od nešto preko 1.000 kvadrata, a u drugoj fazi treba da dograde skladišni prostor i u trećoj objekat za sektor agronomije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *