PREDSEDNIK VUČIĆ U LAĆARKU: JOVANKA ĐURIĆ JE NAJBOGATIJA U SRBIJI

Gradske vesti

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas domaćinstvo Jovanke Đurić, samohrane majke devetoro dece iz Laćarka i poručio da su deca budućnost Srbije.


-Nas deca mogu da spasu, ona su budućnost i sve što radimo i gradimo bez dece nema smisla. Ako nas stvarno za 50 godina bude manje od pet miliona, za koga smo onda gradili puteve, bolnice, fabrike – rekao je predsednik Vučić.

Predsednik Vučić je istakao da iako Srbija dobro napreduje ima još mnogo siromašnih ljudi, te da država na razne načine pokušava da pomogne siromašnim građanima.

-Za Jovanku to ne može da se kaže, ona je najbogatija u Srbiji, ima devetoro predivne dece – rekao je predsednik Vučić i dodao da je porodica Jovanke Đurić divna, te da im je država pomogla oko kuće, tako da je sada rešeno pitanje stolarije, krova, fasade.

Predsednik Vučić je kazao da će država pomoći i lokalnoj samoupravi te da se priprema veliki projekat za dodatnu izgradnju 10.000 metara kvadratnih Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, kao i za obnovu postojećeg dela bolnice i dodao da će biti rekonstruisan i stari deo vrtića “Čuperak”.

Predsednik je istakao da je dosta već urađeno za Sremsku Mitrovicu i da je tu nezaposlenost svega između tri i pet odsto.

Jovanka Đurić zahvalila se predsedniku Vučiću i svima koji su pomogli da im se omoguće bolji uslovi života.

Predsednik Vučić je porodicu Đurić posetio i 2019. godine kada je obećao pomoć i obnovu trošne kuće u kojoj su živeli.

Sa predsednikom Vučićem porodicu je danas posetio i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

Foto: Predsedništvo Srbije / Dimitrije Goll

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *