KOŠARKAŠICE SREMA NAJBOLjE U VOJVODINI

Sport

Košarkašice ŽKK „Srem“ iz Sremske Mitrovice, šampionke su Vojvodine u kategoriji mlađih pionirki, uzrasta do 12 godina. Tim povodom, organozovana je podela medalja i plaketa u hali “Pinki”.

Zlatne medalje košarkašicama uručio je načelnik Gradske uprave za kulturu i sport i bivši proslavljeni košarkaš Vasilj Ševo. Plaketu ekipi ŽKK „Srem“ za osvojeno 1. mesto u Vojvodini dodelila je Sanja Reljić, bivša reprezentativka Srbije u košarci, a nagradu je primio predsednik kluba Nikola Budošan.

Plaketu za najbolju košarkašicu Vojvodine dobilaje igračica “Srema” Angela Ladinek, a za najboljeg trenera nagrađen je Nikola Milošević, trener ŽKK “Srem”.

Poklone Gradske uprave za kulturu i sport u vidu šampionskih majica, igračicama je podelio generalni sekretar Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica, Nemanja Crnić.

Najmlađe košarkašice ŽKK “Srem” osvojile su 2. mesto u Vojvodini u najmlađoj kategoriji minibasket, uzrasta do 10 godina, a srebrne medalje uručila im je Sanja Reljić iz Košarkaškog saveza Srbije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *