POKRAJINSKI SEKRETARIJAT ZA PRIVREDU I TURIZAM PRVI POKRENUO SOPSTVENU MOBILNU APLIKACIJU

Servisne informacije

Konferencija za medije pokrajinskog sekretara za privredu dr Nenada Ivaniševića održana je sa ciljem da se detaljnije predstavi novi aplikativni softver za mobilne telefone, koji obuhvata sve relevantne informacije u vezi sa radom Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, a koje su već sadržane na njegovoj internet prezentaciji.

„Danas predstavljamo aplikaciju za mobilne telefone koja će apsolutno transparentno približiti rad Sekretarijata svim građanima, a pre svega onima koji su zainteresovani za konkurse. Smatram da je potrebno i na ovaj način otvoriti rad Sekretarijata i da ′na jedan klik′ budemo dostupni svima, te da onaj ko instalira aplikaciju bude obavešten o svakoj promeni, događaju i odluci“, rekao je Ivanišević.

Kako bi unapredio komunikaciju sa korisnicima i zainteresovanim stranama, i omogućio efikasniju i bržu dostupnost informacija o radu samog Sekretarijata, kao i o podsticajnim merama, kreirana je aplikacija za mobilne telefone koja ide u korak sa novim tehnologijama i novim percepcijama. Na ovaj način pruža se mogućnost krajnjem korisniku da u svakom trenutku bude tačno informisan o svim aktuelnim dešavanjima.

Preuzimanjem aplikacije za Android i IOS mobilne operativne sisteme, sa Google Play i Apple prodavnice, gde se može pronaći pod nazivom ,,Privreda i Turizam APV“, ona zauzima svega 27 megabajta, a korisnik pristupa najtraženijim sadržajima koji se mogu naći i na veb-stranici Sekretarijata spriv.vojvodina.gov.rs.

Dr Ivanišević je istakao da je osnovni cilj ove aplikacije što bolja informisanost građana o svim dešavanjima u radu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, kako bi se ostvarila dobra interakcija sa javnošću. On je pozvao korisnike da učestvuju u kreiranju daljeg koncepta same aplikacije, tako što će obavestiti Sekretarijat o tome šta je potrebno promeniti, kako bi se ona što više unapredila.

Sekretar je dodao da je i dalje u funkciji besplatan kontakt-centar koji je bio aktuelan u toku trajanja prethodno objavljenih konkursa, kako bi se što brže i efikasnije došlo do informacija od značaja za korisnike.

Aplikacija se može preuzeti putem sledećih linkova:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.privredaiturizamapv.app

App Store: https://apps.apple.com/rs/app/privreda-i-turizam-apv/id1556282589

Tema: Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam prvi pustio u opticaj sopstvenu mobilnu mobilnu aplikaciju – savremen pristup krajnjim korisnicima

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *