JOŠ JEDNA VREDNA DONACIJA ZA MITROVAČKU BOLNICU

Gradske vesti

Dragan Milošević iz Mačvanske Mitrovice iza sebe ima preko 20 godina humanitarnog rada. Donacije je donosio u Opštu bolnicu Sremska Mitrovica (medicinski materijal i oprema, rezervni delovi, uniforme za bolničko osoblje, instrumenti za operacione sale), školi „Radivoj Popović“ pružao je materijalnu i finansijsku pomoć, pomagao je Crvenom krstu Sremska Mitrovica, Mesnoj zajednici Mačvanska Mitrovica, kao i školi u ovom mestu. Za iskazanu društvenu odgovornost i doprinos, Skupština Grada Sremska Mitrovica mu je 2017. godine dodelila Novembarsku nagradu.

Svoj humanitarni rad je nastavio i posle dobijanja ovog prestižnog priznanja, te je i ove godine obezbedio donaciju za Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici, koja se sastoji od bandaža za rame, endotrahealnih tubusa za decu, spoljnih katetera, flastera za kanile, kofera sa materijalima i druge medicinske opreme. Vrednost donacije je oko 250.000 dinara.

Direktoru Opšte bolnice dr Draganu Malobabiću, donaciju je uručio Petar Samardžić, zamenik gradonačelnice, koji se zahvalio donatoru u ime Grada Sremska Mitrovica i u ime primaoca ove vredne donacije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *