PODELjENO DODATNIH 30.000 VAUČERA ZA ODMOR U SRBIJI

Zabava

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija u Vladi Republike Srbije Tatjana Matić saopštila je da je zbog izuzetnog interesovanja građana već u 10.30 časova jutros završeno evidentiranje i podeljeno je svih 30.000 dodatnih vaučera za odmor u Srbiji.

Matić je podsetila na to da je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija odgovorilo na veliko interesovanje građana i obezbedilo dodatnih 150 miliona dinara za novih 30.000 vaučera.

Ona je rekla da je to ministarstvo i očekivalo da će ti vaučeri biti podeljeni, kao i prethodni kontingent, u rekordnom roku, preciziravši da su od ukupnog broja današnjih prijava najveće interesovanje, kao i do sada, pokazali penzioneri (55,06 odsto), zatim zaposlena (30,46 odsto) i nezaposlena lica (11,21 odsto).

Najtraženije destinacije ovog puta bile su Sokobanja, Vrnjačka Banja, Zlatibor, Ribarska Banja, Sijarinska Banja, Gornja Trepča, Kopaonik, Banja Vrujci i Banja Koviljača.

Građanima je na raspolaganju bilo ukupno 2.230 ugostiteljskih objekata za koje su mogli da podnose svoje prijave, a vaučeri za 2021. godine moći će da se iskoriste zaključno sa 20. novembrom ove godine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *