PREDSTAVA „PEPA PRASE U SIRMIJUMU“ BESPLATNO ZA SVE MALIŠANE

Kultura

Pozorište „Dobrica Milutinović“ će u subotu 9. oktobra od 12:00 sati za najmlađe sugrađane, a povodom Dečje nedelje, izvesti predstavu PEPA PRASE U SIRMIJUMU. Ulaz na predstavu će biti besplatan, a kako je broj mesta ograničen mole se zainteresovani da dođu u Pozorište svakog dana od 8 do 14 sati i preuzmu svoje besplatne ulaznice.

A evo i nekoliko rečenica o samoj predstavi.

Najpopularnije prase na svetu Pepa, dolazi na odmor u carski grad Sirmijum. Sve bi bilo idealno, da se ne pojavljuje zločesta Zlorka koja ima plan da poremeti Pepino uživanje….. Da li će zločesta Zlorka uspeti u svojim planovima, ili će Pepa ipak uspeti da se izbavi i provede odmor kakav zaslužuje u carskom Sirmijumu?
Predstava je edukativnog, interaktivnog i zabavnog karaktera. Кroz predstavu će se magija prijateljstva, ljubavi i iskrenosti koju poseduju deca, pokazati jača od svih nevolja koje priprema zločesta Zlorka . Prijateljstvo, ljubav i poštovanje su poruka ove predstave za decu, što je ujedno čini i pravom zabavom za mališane.

Režiju potpisuje Vladimir Balašćak, tekst je uradila Jelena Janković, a u predstavi igraju: Vladimir Balašćak, Jelena Janković i Slađana Kalabić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *