POBEDNIK TURNIRA U FUSALU EKIPA OKTAGON BET IZ SREMSKE MITROVICE

Sport

Apsolutni pobednik 33.po redu međunarodnog futsal turnira u Sremskoj Mitrovici je ekipa OKTAGON BET iz Sremske Mitrovice. Naime, u konkurenciji seniora u veoma dramatičnoj i neizvesnoj finalnoj utakmici, utakmici koja je prava poslastica za navijače na prepunim tribinama hale Pinki, ekipa OKTAGON BET savladala je SIND (Šabac) rezultatom 2:1.

Ekipa Sinda sastavljena je od profesionalaca koji igraju mali fudbal i na ovom našem tradicionalnom turniru nekoliko godina su uzastopno osvajali  prvo mesto. Kako to obično biva, „lopta je okrugla“ što bi rekao narod i sve je neizvesno do poslednjeg zvižduka sudije. Tako je bilo i ovog puta. Utakmica dostojna pravog finala sa puno lepih i atraktivnih poteza i u napadu i u odbrani i jedne i druge ekipe. Fer i korektna igra uz sjajno suđenje sudijskog para Ranisavić i Negovanović doprinela je jednoj fantastičnoj atmosferi u hali.

Ekipa OKTAGON BET igrala je u sastavu: Stanko Macanović, Lazar Đurđević, Nenad Simić, Borislav Živković, Nenad Krstić, Tomislav trebovac, Stefan Cvijić, Srđan Ivković, Đurađ Dobrijević, Bane Uglješić, Uroš Sladojević.

Za najboljeg golmana proglašen je Stanko Macanović iz Oktagon bet, nNajbolji strelac je Srđan Ivković iz Oktagon bet, a za najboljeg igrača proglašen je Đurađ Dobrijević iz Oktagon bet.

Novčana nagrada za prvo mesto u konkurenciji seniora je iznosila 300.000 hiljada dinara dok je za drugo mesto 50.000 dinara. Treće mesto na turniru osvojila je ekipa STUDIO CANA (Šid). Njima je pripala i novčana nagrada od 30.000 dinara.

Na tradicionalnom zimskom turniru u malom fudbalu koji organizuje Poslovno sportski centar „Pinki“ učestvovalo je 65 ekipa u šest kategorija. Igralo se jedanaest radnih dana uz prisustvo velikog broja gledalaca što pokazuje da je i dalje ovo jedan od najjačih turnira u Srbiji. I pored još uvek aktuelnog virusa koji je mnoge manifestacije u svim zemljama odložio, ovaj turnir je održan uz poštovanje velikih mera zaštite svih učesnika i posetioca. Odigrano je 104 utakmice u svim kategorijama, postignuto je 850  golova.

U konkurenciji pionira, prvo mesto zauzela je ekipa SIRMIUM ŠPED (Sremska Mitrovica) koja je na finalnoj utakmici savladala vršnjake iz DADEX (Mačvanska Mitrovica) rezultatom 2:1.

U konkurenciji kadeta prvo mesto je osvojila ekipa LA GIOIA (Sremska Mitrovica). Savladali su u finalnoj utakmici UNIVERZAL (Šid) rezultatom 4:1.

U konkurenciji  omladinaca najbolja ekipa je LA BOHEME  iz Sremske Mitrovica. Savladali su u finalu  ROLOPLAST MOŠIĆ (Sr. Mitrovica) sa 6:3.

U konkurenciji starijih veterana prvo mesto je osvojila ekipa RESPEKT iz (Sr. Mitrovice). Savladali su u finalu AMIKUS MARE (Sr. Mitrovica) rezultatom 3:1.

U konkurenciji mlađih veterana prvo mesto je osvojila ekipa FK GRANIČAR (Kuzmin). Na finalnoj utakmici savladali su OKTAGON BET (Sr. Mitrovica) sa 3:2.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.