KAŽNjENI ZBOG VOŽNjE POD UTICAJEM PSIHOAKTIVNIH SUPSTANCI I ALKOHOLA

Servisne informacije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su, prilikom kontrole saobraćaja na području ove opštine, otkrili petoricu vozača koji su upravljali putničkim automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog koji je vozio sa 2,03 promila alkohola u krvi.

U Starim Banovcima iz saobraćaja je isključen dvadesetjednogodišnjak koji je upravljao „pasatom“, a u Novoj Pazovi takođe dvadesetjednogodišnji vozač „audija“, a utvrđeno je da su obojica bili pod dejstvom kanabisa.

Patrola je u Sremskoj Mitrovici zatekla dvadesetdvogodišnjeg mladića koji je vozio „bmv“ pod dejstvom kanabisa.

Policijski službenici u Rumi zaustvili su tridesetdvogodišnjeg vozača „rovera“ koji je bio pozitivan na amfetamin a policija u Inđiji tridesetjednogodišnjeg muškarca, koji je upravljao „audijem“ pod uticajem kanabisa.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje do 12 časova i zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, biće privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

U Rumi, saobraćajna policija je zaustavila pedesetdvogodišnjeg muškarca koji je upravljao putničkim automobilom marke „reno“ sa 2,03 promila alkohola u organizmu.

Njemu je određeno zadržavanje do 24 časa nakon čega će, zbog prekršaja nasilnička vožnja, biti priveden nadležnom prekršajnom sudiji.

Apelujemo na sve vozače da dosledno poštuju saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *