VOZILI POD DEJSTVOM ALKOHOLA I BEZ VOZAČKE DOZVOLE

Servisne informacije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su prilikom kontrole saobraćaja na područjima Stare Pazove, Inđije i Iriga, otkrili biciklistu i vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, kao i dvojicu vozača koji koji su upravljali automobilima bez vozačke dozvole.

Na području Inđije iz saobraćaja je isključen tridesetogodišnji vozač „renoa“ sa 2,53 promila alkohola u organizmu, a u Staroj Pazovi šezdesetpetogodišnji biciklista sa 2,34 promila alkohola.

Njima je određeno zadržavanje do 12 časova, u kom roku su, zbog prekršaja nasilnička vožnja, privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Policijska patrola u Starim Banovcima zaustavila je dvadesettrogodišnjeg vozača „pežoa“, a u Irigu tridesetčetvorogodišnjeg vozača „audija“, koji su vozili bez vozačke dozvole.

Oni su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama koji su im, zbog neposedovanja vozačke dozvole, izrekli novčane kazne u iznosu od 110.000, odnosno 100.000 dinara.

Apelujemo na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *