PROSTORIJE DNEVNOG BORAVKA OD SADA I NA ŽITNOM TRGU

Gradske vesti

Novi objekat za pružanje​ usluga socijalne zaštite otvoren je na Žitnom trgu u Sremskoj Mitrovici. Ovo je ogranak​ već postojećeg Dnevnog boravka “Sunce”, koji radi pri ŠOSO” Radivoj Popović”, a njegovim otvaranjem proširiće se kapacitet i unaprediti usluge koje Dnevni boravak pruža svojim korisnicima. 

Kako je istakao Dražen Riđošić načelnik Gradske uprave za socijalnu, zdravstvenu i zaštitu životne sredine, uspostavljanjem novih aktivnosti biće olakšano svakodnevno funkcionisanje, ne samo osoba sa invaliditetom već i njihovih porodica. 

Podrška Grada Sremska Mitrovica ranjivim socijalnim grupama, kao što su osobe sa smetnjama u razvoju, snažna je i kontinuirana. Nov Dnevni boravak, u kojem će njegovi korisnici moći da se bave korisnim aktivnostima, nalazi se u lokalu na Žitnom trgu brој 15 i svi koji su zainteresovani da ih posete, dobrodošli su. 

Za usluge socijalne zaštite Grad Sremska Mitrovica je za ovu godinu izdvojio 170 miliona dinara, dok je za ŠOSO “Radivoj Popović izdvojeno 65 miliona dinara. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *