SNS: Dela govore više od hiljadu reči

IZBORI 2022

Kandidati za poslanike liste „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ danas su putovali auto-putem „Miloš Veliki’’ od Beograda do Čačka, gde su ih dočekali mladi i kolege iz Gradskog odbora SNS Čačak.

Siniša Mali, tokom vožnje auto-putem „Miloš Veliki“, rekao je da danas možemo da uživamo dok se vozimo od Beograda do Čačka. „Nekada su to bili snovi, a danas su ti snovi stvarnost. Međutim, tu se ne završavaju naše želje i planovi. Nastavljamo da gradimo i razvijamo Srbiju. Samo u ovom trenutku, gradimo deset auto-puteva i brzih magistrala širom Srbije. Naša želja je da umrežimo Srbiju, da svi njeni građani imaju jednake mogućnosti da razvijaju biznis, da rade i da ostanu na svojim ognjištima. Samo zajedno, i samo sa Aleksandrom Vučićem na čelu, mi možemo sve“, naglasio je Mali.

Marko Kešelj istakao je da je danas izuzetno srećan što se vozi auto-putem „Miloš Veliki“.

„Sećam se kada smo išli na pripreme i na utakmice po Srbiji, da smo nekada putovali i po sedam sati. Dolazili smo umorni i iscrpljeni, Danas je sve, zahvaljujući politici predsednika Vučića, drugačije, jer se gradi više nego ikada, i autoputevi, i putevi, i pruge, danas je Srbija moderna država, koja se razvija i ide ubzano napred, uostalom – dela sve govore“, rekao je Kešelj.

Nevena Đurić podsetila je da su naši roditelji, bake i deke, čekali na ovaj auto-put više od 70 godina.

„Konačno, nakon toliko decenija, Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić ispunjavaju data obećanja. Ovi putevi su ključ uspeha naše države, oni će doprineti dolazak investitora, zaposliće se mladi ljudi i stvaraće porodicu tamo gde su oni odrastali, u svojim gradovima, među svojim prijateljima. Ne treba verovati rečima, već delima, jer dela govore više od hiljadu reči. Zato nam je potrebna vaša podrška da nastavimo da razvijamo Srbiju još brže i još jače“, napomenula je Đurić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *