SRBIJA EKONOMSKI STABILNA ZEMLJA

IZBORI 2022

Danas su Ana Brnabić, Irena Vujović i Darija Kisić Tepavčević posetile porodičnu kompaniju ‘’KMD pelet’’ u Kladovu.
Ana Brnabić je tom prilikom poručila da se ona tokom svog mandata posebno trudila da obilazi porodične domaće kompanije. „Želela sam da vidim koliko je Srbija napredovala, ali i da svi vide koliko su naši građani vredni, marljivi i odgovorni. U ovoj prelepoj kompaniji “KMD pelet“ radi četrdeset ljudi. To je četrdeset porodica koje imaju sigurnost i stabilnu budućnost, a ta budućnost je vezana za njihov kraj, za njihovo ognjište. Verujem da zajedno možemo sve, jer kada država ovakvim ljudima pruži adekvatnu podršku, kada država ume da čuje svoje građane, onda rezultati ne izostaju.“
Irena Vujović napomenula je da je ova fabrika pravi primer uspešne Srbije.

„Ono što ovi ljudi proizvode nije samo važno zbog ekonomije, već i zbog aerozagađenja. Ova fabrika će prema planu direktora povećati broj zaposlenih u narednom periodu, što je veoma važno za ovaj kraj Srbije, a mi ćemo, kao i do sada, davati subvencije za zamenu kotlova kako za domaćinstva, tako i za ustanove. Mi još puno toga moramo da uradimo, ali to možemo samo zajedno“, istakla je Vujović.
Darija Kisić Tepavčević naglasila je da u Srbiji nema malih ili velikih preduzetnika, kao i da su našoj državi svi jednako važni, jer samo tako možemo da zajedno gradimo uspešnu i modernu Srbiju.

„Srbija je i pored brojnih problema koji su pogodili čitav svet uspela da sačuva radna mesta, ali i da otvori zavidan broj novih radnih mesta. To su rezultati, i dela su ta koja najbolje govore kako se odgovorno vodi država i kako zajedno stvarno možemo sve.“
Kosta Ješić, direktor firme „KMD pelet“ zahvalio se predsedniku Aleksandru Vučiću za sav trud i rad, i što, pre svega, zbog njegove politike, danas svi možemo da vidimo da je naša Srbija ekonomski stabilna zemlja. Ješić je napomenuo da izgradnja nove saobraćajnice Brza Palanka – Kladovo privrednicima značajno olakšava transport robe, ali i prevoz radnika.

„Izgradnja puteva i autoputeva je za nas privrednike veoma značajna stvar, jer nam omogućava da širimo naš biznis i da zapošljavamo mlade“, zaključio je Ješić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *