SNS: BITNOST ULAGANJA U KULTURU I INFRASTRUKTURU

IZBORI 2022

Nikola Selaković, Nataša Tasić Knežević, Olja Petrović i Miloš Terzić obišli su danas Pčinjski okrug i tom prilikom posetili muzej-kuću Bore Stankovića i istakli bitnost ulaganja u kulturu, ali i infrastrukturu, kako bi celokupno kulturno blago bilo dostupno kako za domaće, tako i za strane turiste.
 
– Samo jaka i stabilna vlada i odlučan i nepokolebljiv predsednik mogu da obezbede mir, stabilnost i ekonomski rast Srbije. Razvoj Srbije i sprovođenje svih projekata koji su pred nama mogu da realizuju samo vredni, pošteni i posvećeni ljudi – rekao je Nikola Selaković.

Selaković je istakao da ozbiljna vremena traže ozbiljnog lidera, koji Srbiji može da osigura prosperitet i sigurnost, a taj lider je predsednik Vučić.

– Ako želimo mirnu, stabilnu, ekonomski jaku, uvaženu i modernu Srbiju, mi moramo da budemo zajedno, jer samo kada smo zajedno, mi možemo sve“, zaključio je Selaković.

– Umetnost ako ne pokrene plemenita osećanja to onda nije umetnost. Tako je govorio naš Bora
Stanković. Mi danas, poštujući tradiciju i kulturu, stvaramo bolju budućnost – rekla je Nataša Tasić Knežević. Tasić je napomenula da je Vranje jedan od mnogobrojnih izvora našeg kulturnog identiteta i dodala da je država prepoznala važnost i uložila velika sredstva u kulturu.

– Zajedno smo obnovili muzej-kuću Bore Stankovića, zajedno smo obnovili pozorište „Bora Stanković“, jer zajedno, zaista, možemo sve“, zaključila je Tasić Knežević.
 
– Bora Stanković opisivao je kako je izgledao jug Srbije nekada, danas je dovoljno da otvorite oči, da pogledate oko sebe i videćete rezutate – nove škole, nove puteve, bolje plate, stabilne penzije, snažniju državu. To su rezultati politike predsednika Vučića i Srpske napredne stranke – rekao je Miloš Terzić.
 
– Novoizgrađeni putevi, pruge, bolnice, fabrike, nova radna mesta menjaju našu Srbiju – rekla je Olja Petrović. Napredak koji nam je omogućila politika Aleksandra Vučića podstiče nas da se borimo još više i još jače za dalji prosperitet celokupne Srbije, dodala je Petrović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *