PIONIRKE SREMA DIREKTNO U POLUFINALU VOJVODINE

Sport

U poslednjem kolu PLAY OFF-a Vojvodine za pionirke, ŽKK „Srem“ pobedio je ekipu ŽKK „Tamiš“ Pančevo rezulatom 57:42. Sremice su bez razloga nervozno ušle u meč da bi već u drugom periodu zaigrale svoju igru. U drugom poluvremenu košarkašice Srema uvećavale su svoju prednost agresivnom odbranom, presingom po celom terenu i veoma brzim kontra napadima.

Za ŽKK „Srem“ igrale su: Andrijašević Irina 15p, Milošević Teodora 15p, Đorđić Milica 8p, Branković Dunja 5p, Bojković Anja 5p, Popović Nikolina 5p, Todorović Ena 2p, Balenović Hana 2p, Mirčeta Natalija, Dabić Ana, Maksić Dajana, Balenović Luna.

Ekipu „Srema“ do pobede vodio je trener Milošević Nikola koji je ukazao šansu svim igračicama. U ekipi iz Pančeva najefikasnija bila je Zlokolica Nina sa 20 poena.

ŽKK „Srem“ je zauzeo 1. mesto u grupi i plasirao se direktno u polufinale završnog turnira Vojvodine koji se igra u Srbobranu sledećeg vikenda. Srem čeka u polufinalu pobednika četvrtfinalnog duela ŽKK „Vojvodina 021“ Novi Sad – ŽKK „Proleter“ Zrenjanin.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *