VISOKA ŠKOLA SIRMIJUM – PRIPREME ZA UPIS NOVE GENERACIJE STUDENATA

Obrazovanje

Visoka škola strukovnih studija za vaspitače i poslovne informatičare Sirmijum iz Sremske Mitrovice priprema se za upis nove generacije studenata na studijske progame u okviru dozvole za rad. Za osnovne studije to su studijski programi: vaspitač dece predškolskog uzrasta, vaspitač dece predškolskog uzrasta studije na daljinu, vaspitač dece predškolskog uzrasta jedinica van sedišta u Čačku, zatim strukovni poslovni informatičar i od skora strukovna medicinska sestra. Moguće je školovanje i na master studijama i to na smeru strukovni master vaspitač i master strukovni poslovni informatičar. Još uvek nije poznat broj budžetskih studenata jer tu odluku donosi osnivač Visoke škole Sirmijum, a to je Pokrajinska vlada.

Nedavno je u saradnji sa Gradom Sremska Mitrovica i Fakultetom tehničkih nauka, Visoka škola Sirmijum uspešno prezentovala privrednim subjektima  kurikulume dva kratka programa studija: PRIMENjENA LOGISTIKA i LIDERSTVO U PROIZVODNjI, za koje se očekuje da budu akreditovani do 1.oktobra.

Sve dodatne informacije u vezi sa predstojećim upisom zainteresovani studenti mogu dobiti na sajtu škole www.sm-vaspitac.edu.rs, pozivom na broj telefona 022/621 – 864 ili dolaskom lično u prostorije Visoke škole strukovnih studija za vapitače i poslovne informatičare Sirmijum, koja se na nalazi na adresi Zmaj Jovina 29 u Sremskoj Mitrovici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *