PLAŽA SPREMNA ZA КUPAČE

Gradske vesti

Sezona kupanja na gradskoj plaži zvanično počinje u petak, 10. juna. Tokom tehničkog prijema, plažu su obišli gradonačelnica Svetlana Milovanović, zamenik gradonačelnice Petar Samardžić, zamenik načelnika Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu Uroš Veselinović i v. d. načelnika Gradske uprava za saobraćaj, komunalne i inspekcijske poslove Vitomir Obrenčević.

Po rečima Dragana Baošića, predsednika komisije za tehnički prijem plaže, komisija je obavila kompletan tehnički pregled i ustanovila da plaža u potpunosti ispunjava sve uslove za rad.

Lokalna samouprava svake godine ulaže značajna sredstva kako bi Gradska plaža bila što reprezentativnija, kao deo turističke ponude grada, a takođe da pruži maksimalan ugođaj posetiocima. Ove godine za uređenje i održavanje plaže opredeljena su sredstva u iznosu od 17 miliona dinara. Novina je nabavka ležaljki i suncobrana i dodatni mobilijar i dodatni sadržaji.

Tokom kupališne sezone, koja će trajati od 10. juna do 10. septembra, biće aktivna spasilačka i zdravstvena služba, a redovno će se vršiti analiza ispravnosti savske vode.

I ove sezone, posetiocima Gradske plaže na raspolaganju će biti tereni za košarku i odbojku, teretana na otvorenom, brojni sadržaji za najmlađe, kao i ugostiteljski objekti, a kao i prethodnih godina, ulaz na plažu je besplatan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *