KFOR OBUČAVA KURTIJEVU POLICIJU ZA NAPAD NA SRBE!

Politika

Konzervativni pokret NAŠI jučerašnju „vežbu“ koju su Kurtijeve bezbednosne snage uvežbavali sa pripadnicima Kfora, u bazi specijalne jedinice tzv. kosovske policije „Belvedere“, u južnom delu Kosovske Mitrovice smatra otvorenom provokacijom i pretnjom po Srbe na KiM.
Konzervativni pokret Naši postavlja pitanje kako je moguće da pripadnici vojne misije koja je po Rezoluciji SB UN 1244 jedina regularna vojska na teritoriji Kosova i Metohije, obučavaju nelegalnu armiju lažne države i to za upade u objekte, brze intervencije uz korišćenje šok-bombi, presretanje vozila i hapšenja, upravljanje borbeno-oklopnim vozilima.

Ono što je znak za uzbunu to je da su u pomenutoj bazi bili prisutni i britanski, američki, turski i nemački instruktori međunarodnih oružanih snaga i samo po sebi nameće se pitanje da li se to sprema neki novi pogrom srpskog naroda na KiM zato što ne žele da prihvate namere Prištine da ukine srpska dokumenta i registarske tablice za automobile.

Konzervativni pokret Naši ovakve akcije KFORA smatra otvorenom provokacijom i pretnjom Srbima na KiM i to baš u susret 1. septembru, za kada je zakazana primena skandaloznih mera Aljbina Kurtija.

Info služba

KPN

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *