LIKOVNI KONKURS “OSLIKAJMO NAŠ GRAD ZA 0 OTPADA”

Gradske vesti

U okviru projekta “Oslikajmo naš grad za 0 otpada“ koji sprovodi JKP „Komunalije“ Sremska Mitrovica i Udruženja građana „Eko-projekt tim“ uz podršku Gradske uprave za obrazovanje, kulturu i sport Grada Sremska Mitrovica, raspisuje se likovni konkurs za učenike Osnovnih škola sa temom pravilnog odlaganja otpada i održavanja čistoće u našem gradu.

Konkurs je namenjen učenicima nižih razreda od I do IV razreda ((takođe i područna odeljenja Vaše škole). Likovna tehnika je po slobodnoj volji učenika i sugestiji učitelja, format – blok br. 5. Svaka osnovna škola predaje ukupno 4 rada, odnosno po jedan rad koji je učitelj/nastavnik/škola, odredio kao najbolji po generaciji od I do IV razreda.

Nakon dostavljanja odabranih likovnih radova u JKP „Komunalije“, izložba će se održati u Muzeju Srema, kao i izbor najbolja dva rada. Škole čiji učenici osvoje 1, 2. i 3. mesto biće nagrađene prigodnim poklonom. Nagrađeni radovi će se iskoristiti za oslikavanje (brendiranje) novog kamiona JKP „Komunalije“.

Konkurs je otvoren do 10.oktobra, a krajnji rok za dostavljanje radova je 14.oktobar. Adresa na koju se dostavljaju radovi je: JKP „Komunalije“, Stari šor 114, 22000 Sremska Mitrovica.

Pored toga što će deca imati priliku da se kreativno izraze i pokažu svoje viđenje održavanja čistoće u našem gradu, imaće priliku i da svojoj školi donesu nagradu. Dodatni motiv biće i verovatnoća da će se rad naći na kamionu za odvoz smeća, u velikom formatu vidljiv svim građanima Sremske Mitrovice.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *