MNOGO FUDBALA I JOŠ VIŠE SMEHA: TV ARENA SPORT I “DRŽAVNI POSAO” SPREMILI GLEDAOCIMA VELIKO IZNENAĐENJE

Zabava

Od 4. novembra poznati novosadski trio je ponovo na okupu, s tim što će ovoga puta kancelariju zameniti sportskim studiom.

Omiljena glumačka ekipa legendarnog “Državnog posla”, u sastavu Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković, privremeno je napustila kancelariju arhivskog odeljenja i preselila se u studio “TV sporta”.

Torbicu, Boškića i Čvarkova zameniće novi likovi, Mile Močibob, Branko Borota i Dado Bogdan. Oni će vas kao reporteri televizijske sportske emisije na njima svojstven, duhovit i zabavan način, urnebesnim skečevima nasmejati do suza. U komediji strukture klasičnog sitkoma, autorski tim iz svog ugla obrađuje razne sportske teme. Pored glavne glumačke postave, kroz 35 epizoda serijala prodefilovaće i mnoge poznate ličnosti.

U okviru serijala “TV sport”, a uoči najvećeg planetarnog sportskog događaja, Svetskog fudbalskog prvenstva u Kataru, koje će od 20. novembra do 18. decembra prenositi TV Arena sport, biće emitovano 16 epizoda posvećenih istoriji ovog takmičenja. Naši junaci stigli su i do Londona, gde su jedan od nekoliko specijala “TV Sport” posvetili Premijer ligi, najgledanijem sportskom takmičenju.

Prva sezona serijala “TV sport” emitovaće se do marta 2023, a premijerna epizoda na programu je u petak od 20 časova. Ne propustite sitkom čiji će se sadržaj dugo prepričavati.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *