POGODI NAJVEĆU KVOTU I OSVOJI SVETSKE NAGRADE: Novo takmičenje je startovalo – priključi se i preuzmi fantastične poklone!

Sport

Svetsko prvenstvo uskoro startuje, a sa njim – počinje i novo takmičenje u Meridianu!

Vreme je – čekali smo Mundijal u Kataru duže nego što je to uobičajeno, ali sada je tu i sprema nam pravi fudbalski spektakl!

Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi, Karim Benzema, Aleksandar Mitrović, Hari Kejn i brojne druge svetske zvezde spremne su da rešetaju mreže i da nam prirede pravi fudbalski spektakl!

A, u to ime – sportska kladionica Meridian spremna je da na drugom kraju sveta napravi pravi kladioničarski spektakl! Kako?

Pa, istina je da je Meridian poznat kao kuća najvećih bonusa, ali istovremeno i kao mesto dobre zabave i upravo takvu jednu priređuje tokom Mundijala u Kataru!

Vreme je da odigraš tiket, daš svoje prognoze i ono najvažnije – POGODIŠ NAJVEĆU KVOTU, jer ako ti to pođe za rukom – čekaju te fantastične nagrade.

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

Evo o čemu se radi: za početak, registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmi sjajan bonus dobrodošlice od 2.000 RSD, a onda… Pogledaj fantastičan SPECIJAL ZA SVETSKO PRVENSTVO, koji donosi preko 5.000 igara i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Naime, u toku trajanja Svetskog prvenstva možeš da odigraš tiket i pogodiš najveću kvotu, a ako budeš među 30 najboljih – čekaju te sjajne nagrade, poput McBook-a, iPad-a, iPhone-a 14, Apple Watsh, kao i gomila bonusa!

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

Dakle, u promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, ali i tiketi koji su odigrani na uplantim mestima uz Meridian plus kartice. Pobednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda imaju tiket sa najvećom pogođenom kvotom, a ono što je takođe važno jeste da učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi.

Pravila su jednostavna, ako te zanimaju još neki detalji – brzo klik OVDE, a onda se prepusti fudbalu i čarima kvota!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *