BRAZILCI SPREMILI TAKTIKU: Otkrili šta je zajedničko Srbiji i Hrvatskoj, i na koji način da prođu u polufinale!

Sport

Na redu su četvrtfinala Svetskog prvenstva!

Posle dva dana pauze, ponovo su sve oči uprte u Katar, tačnije u četvrtfinaliste Svetskog prvenstva u fudbalu.

Ovog petka nastavlja se Mundijal i to utakmicama četvrtine finala, a najpre će se sastati Brazil i Hrvatska, te Argentina i Holandija.

Jasno je da su Brazilci najveći favoriti na ovom šampionatu, izuzev utakmice protiv Kameruna – pokazali su apsolutnu dominaciju, ali sada imaju težak zadatak pred sobom: selekciju Hrvatske.

“Selesao” je Hrvate definitivno shvatio ozbiljno, a to ne krije ni selektor Tite, koji je istakao jednu izuzetno zanimljivu činjenicu – isti čovek je “snimao” i Srbiju i Hrvatsku.

  • Naš saradnik Rikardo Gomes nam donosi bitne informacije. On je skautirao Srbiju, a sada je i Hrvatsku. Objasnio nam je do detalja Hrvate. Imaju igrače preko 30 godina, iskusne na velikim trunirima. Poseduju veliki individualni kvalitet, ali i tehnički ekipni kvalitet. Imaju tehnički jako dobre veziste. Bitno je njihovo markiranje. Znamo njihov modus operandi – rekao je Tite na konferenciji za medije pred četvrtfinale.

A, da li će onda Rikardova analiza biti dovoljna da se posle “Orlova” savladaju i “Vatreni”? Sudeći po kvotama i procenama bukmejkera – hoće. Naime, kvota na pobedu Brazila iznosi 1.45, dok je pobeda Hrvatske tek na 8.80. Procenite sami i SASTAVITE TIKET!

Kada se radi o drugom četvrtfinalnom paru, Holandiju samo tri utakmice deli od slave, ali daleko od toga da Argentinci nemaju motiva. U prošlosti su “gaučosi” bili bolji, Argentina je slavila u polufinalu Svetskog prvenstva 2014. godine i to nakon penala, pa je možda vreme za “osvetu”!

Kvota na pobedu Holandije je 3.50, dok se prednost ipak daje Argentini – kvota na pobedu družine Lionela Mesija je 2.35.

Bilo kako bilo, jasno je da nas ove večeri čeka pravi fudbalski spektakl, koji možete upotpuniti MUNDIJALSKIM TIKETOM!

Takav je najbolje sastaviti u Meridianu jer vas na istoj adresi čekaju NAJVEĆE KVOTE, kao i fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE OD 2.000 RSD i to BEZ USLOVA!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *