KRAJ SPEKTAKULARNOG TAKMIČENJA U MERIDIANU: Imamo novog kralja klađenja, ovo je KVOTA vredna fantastične NAGRADE!

Sport

Svetsko prvenstvo u fudbalu završeno je pre manje od 24 sata, a sa njim okončano je i fantastično takmičenje u Meridianu – POGODI NAJVEĆU KVOTU.

Tačno mesec dana imali smo priliku da uživamo u vrhunskom fudbalskom spektaklu, kao i u sjajnom takmičenju u sportskoj kladionici Meridian, koja svojom ponudom ni ovog puta nije razočarala.

Početkom Mundijala startovalo je i takmičenje POGODI NAJVEĆU KVOTU, pa su ljubitelji fudbala i kladjenja imali priliku da uživaju i da se ludo zabave, a uz to i da osvoje sjajne nagrade!

MacBook, iPad, iPhone 14, apple Watch i gomila bonusa su sada dobili svoje vlasnike!h

Vreme je da ih upoznamo:

U.R. iz Beograda osvojio je MacBook, N.M. iz Valjeva novi je vlasnik iPad-a, P.Č. iz Beograda je dobio iPhone 14, dok su B.J. iz Niša i S.V. iz Beograda dobitnici apple Watch-a.

Međutim, to nije sve, jer je Meridian nagradio čak 30 igrača koji su učestvovali u ovoj igri, pa je “palo” i “brdo” BONUSA za kladjenje!

Ono što bismo posebno izdvojili jeste, naravno, NAJVEĆA POGOĐENA KVOTA koja je bila čak 8683.76! Majstor U.R. je uspeo da nadmaši sve i da pogodi nešto što gotovo niko nije očekivao!

A, za to je stigla i adekvatna nagrada, jer Meridian ovakve poznavaoce sporta i kladjenja uvek nagrađuje!

Ako želiš da budeš i ti među njima – ne čekaj ni sekund, registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmi fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i odigraj tiket!

Ko zna – možda ti baš on donose nove sjajne nagrade!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *