NOVO SPECIJALIZOVANO VOZILO ZA UČENIKE ŠOSO “RADIVOJ POPOVIĆ”

Gradske vesti

Učenici i korisnici Dnevnog boravka ŠOSO “Radivoj Popović” iz Sremske Mitrovice od sada ne moraju da brinu kako će stići do škole. Grad Sremska Mitrovica obezbedio je novčana sredstva za kupovinu specijalnog kombi vozila, koje će služiti za prevoz učenika, a ključevi su svečano uručeni direktoru škole Negovanu Nikoliću.

Prema njegovim rečima, škola je do sada koristila dva kombi vozila za prevoz učenika i korisnika dnevnog boravka, a kupovinom još jednog specijalizovanog vozila đacima će biti mnogo lakše, brže i jednostavnije da dolaze od kuće do škole i nazad, kao i samim ličnim pratiocima, koji idu sa njima.

Vrednost specijalnog kombi vozila je više od milion i 800 hiljada dinara. 

Kako je ovom prilikom istakao Dražen Riđošić, načelnik GU za  socijalnu zaštitu i zaštitu životne sredine Grada Sremska Mitrovic, lokalna samouprava je  u prethodnoj godini izdvojila 52 miliona dinara za usluge Dnevnog boravka, kao i 800.000 dinara za putni trošak đaka i ličnih pratilaca. 

Iz Gradske uprave ističu da će i u narednom periodu osluškivati potrebe i izlaziti svojim sugrađanima, jer su bolji uslovi u obrazovanju svakako jedan od ciljeva lokalne samouprave. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *