DRŽAVNI POSAO: VELIKA SEOBA ARHIVATORA PRED MITROVČANIMA 11.FEBRUARA

Gradske vesti

Predstava “Državni posao: velika seoba arhivatora” biće izvedena pred mitrovačkom publikom u subotu, 11.februara u Pozorištu “Dobrica Milutinović”.

U ovom pozorišnom komadu posmatramo, publici poznate likove, Čvarkova, Torbicu i Boškića koji su silom prilika izmešteni iz svog prirodnog okruženja (kancelarije) u istureno odeljenje – magacin u malom mestu na Fruškoj gori. Naši junaci se zatiču u novoj nepoznatoj sredini, u magacinu u kom su prinuđeni i da žive, u kom nema uslova za boravak tri osobe, dok istovremeno ne mogu da izbegnu svoje radne obaveze, jer su primorani da rade ne bi li dobili dozvolu da se vrate u „rodnu kancelariju”.

Situaciju dodatno komplikuje menjanje odnosa među likovima, ulaženjem u nove sukobe oko toga ko je prvi došao u novo okruženje i ko samim tim ostvaruje veća prava u borbi za elementarne egzistencijalne uslove kao što su krov nad glavom, postelja, hrana, grejanje, higijena, kretanje itd.

Glumačku ekipu i pisce scenarija čine Dejan Ćirjaković, Dimitrije Banjac, i Nikola Škorić. Reditelj predstave je Petar Jovanović.

Ulaznice za predstavu “Državni posao: velika seoba arhivatora” su u prodaji na biletarnici Pozorišta “Dobrica Milutinović” od ponedeljka, 23. Januara I njihova cena je 1300 dinara. Rezervacije ulaznica se ne primaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *