NE GUBI VREME, UPLATI DEPOZIT BRZINOM SVETLOSTI: U Meridianu te čekaju IPS Scan i najbolji uslovi za kladjenje!

Sport

Isprobaj instant plaćanje u Meridianu za brzu i efikasnu zabavu

Navikli smo već da nam sportska kladionica Meridian gotovo svakog dana donosi neke novitete, fantastične kvote, bonuse za kladjenje, ali ono po čemu je prepoznatljiva jeste i veliki broj načina uplate.

Osim što gotova svaka uplata podrazumeva i određeni bonus za kladjenje, Meridian svojim korisnicima daje mogućnost da depozit uplate putem raznih platnih institucija, kao što su: Payspot, Tenfore, Transaks, Eki transfers, zatim Paralela trafike, Impel trafike, kao i u pojedinim menjačnicama.

Međutim, ni to nije sve!

Od nedavno je Meridian uveo još jedan način uplate, odnosno stigao je IPS Scan, što znači da je od sada moguće i INSTANT PLAĆANJE!

Nema čekanja, nema gubljenja dragocenog vremena – sve je na samo nekoliko klikova od vas!

Hajde da se bolje upoznamo sa INSTANT PLAĆANJEM?

Meridian je pokrenuo dva načina instant plaćanja, za one koji vole sve da obave “s nogu” – tu je mobilna verzija, dok oni koji uživaju u toplini svog doma to mogu obaviti i putem dekstop uređaja.

Dakle, ukoliko uplatu želite da izvršite recimo prilikom svog računara – nakon unosa iznosa pojaviće se QR kod i sve što je potrebno jeste da ga skenirate aplikacijom svoje banke i izvršite plaćanje tako što ukucate PIN kod.

Zvuči lako i jednostavno, a tako i jeste – ne gubite vreme!

Ako vam se dodatno žuri, verujemo da nigde ne “mrdate” bez mobilnog uređaja, a na njemu su vam dostupni meridianbet.rs sajt i aplikacija, pa evo šta treba da uradite da biste izvršili instant plaćanje:

Nakon unosa iznosa – redirektovani ste na stranicu na kojoj je potrebno da izaberete svoju banku, a nakon toga otvara se aplikacija vaše banke, pa je na vama samo da izvršite plaćanje. U slučaju da možda nemate aplikaciju – ne brinite, odmah nakon klika dobićete i pojašnjenje kako da je instalirate.

Dakle, nikad brže i jednostavnije niste mogli da uplatite depozit! A, šta nakon toga?

Ostanite na istom mestu, jer vam Meridian donosi najbolju ponudu za kladjenje – uverite se i sami!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *