MERIDIAN DONOSI DOBITNU KOMBINACIJU ZA PREMIJER LIGU: Preuzmi bonus, iskoristi NAJVEĆE KVOTE i sastavi šampionski tiket!

Sport

Poruka je jasna – igraj na Engleze!

Kraj fudbalske sezone je daleko, ali se u Premijer ligi neke stvari polako kristališu.

Arsenal je i dalje na čelu tabele, ima pet bodova u odnsou na prvog pratioca Mančester siti, a daleko je ispred Njukasla, Mančester junajteda i Totenhema.

Deluje da će se veća borba voditi za prolazak u Evropu, odnosno Ligu šampiona, nego za trofej Lige šampiona, a ovog vikenda nas očekuju više nego interesantne utakmice.

U to ime, sportska kladionica Meridian specijalno za Premijer ligu i sve njene poklonike – donosi idealnu kombinaciju u vidu najvećih kvota na planeti i sjajnih bonusa za online kladjenje!

Naime, na meridianbet.rs možete naći široku ponudu i brojne specijale za Premijer ligu, a pre nego što izaberete parove za tiket – neophodno je, a i poželjno, da se registrujete, jer nakon toga na vaš račun stiže sjajan bonus od 2.000 RSD!

Hajde sada da vidimo kako ga možete potrošiti i na šta se to danas možete kladiti:

Aston Vila – Lester, kec 2.00

Mančester junajted – Kristal Palas, kec 1.45

Vulvsi – Liverpul, dvojka 1.90

Njukasl – Vest Hem, kec 1.65

Totenhem – Mančester siti, dvojka 180

Upravo je ova utakmica između „građana“ i „sparsa“ već u najavi pravi fudbalski spektakl i borba za vredne bodove! Totenhem je na petom mestu, mora se boriti za Evropu, dok Mančester siti iščekuje bilo kakav kiks Arsenala, kako bi mogao da smanji zaostatak, pa i zakomplikuje trku do pehara.

Ko će ovog vikenda imati više sreće i znanja – ostaje da vidimo, a sti nam svoje znanje možeš pokazati sastavljanjem premijerligšakog tiketa!

Dakle, recept je jednostavan: preuzmi bonus od 2.000 RSD, IGRAJ NA ENGLEZE i sastavi pobednički tiket!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *