OVDE TE ČEKA MAGIČNA AVANTURA – Mistična princeza vodi do VELIČANSTVENIH BONUSA!

Zabava

Ako želiš jedinstvenu zabavu i moćne bonuse zaigraj slot PIA PREMIUM u Meridianu! Vrhunski RTP i tri moćna džekpota ti stoje na raspolaganju!

Novo u Meridianu! Nakon velikog broja slotova najrazličitije tematike koju nam je predstavio provajder Expanse Studios, došlo je vreme za veoma posebnu igru.

Slot PIA PREMIUM rađen je pod jakim uticajem priče o indijanskim plemenima. Najupečatljivija stvar koja ovu igru izdvaja među velikim brojem video slotova je RTP od 98%!

Igra ima 40 isplatnih linija, a među simbolima ćete videti životinje, logorski šator, sekiru i ptice. Džoker igre je princeza ovog plemena sa imenom PIA. Ona se neretko pojavljuje kao naslagan slimbol.

Plavokosi momak je scatter i ovo je navredniji simbol igre. Pet scatter-a na kolonama će vam doneti 500 puta više od uloga.

Uz pomoć bonusa kockanja možete udvostručiti svaki dobitak. Potrebno je samo da pogodite boju naredne izvučene kart iz špila. PIA PREMIUM poseduje tri progresivna džekpota koja možete osvojiti potpuno nasumično: Mini, Midi i Mega.

Vrhunska zabava vas očekuje, samo u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *