PREDSTAVA ZA DECU “ČISTOĆA JE POLA ZDRAVLJA”

Gradske vesti

U subotu, 25. februara sa početkom u 12 sati na Velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici biće odigrana predstava za decu “Čistoća je pola zdravlja”.

Radnja predstave govori o nemarnom odnosu klovna Čarlekina prema životnoj okolini, koji je zaljubljen u cirkusku balerinu, a koja na njega svojim dobrim primerima utiče i menja njegove loše navike u dobre, uči ga da se odgovorno ponaša prema životnoj okolini i da je ne zagađuje te on do kraja predstave postaje dobar i čuvaran prema svojoj okolini i prirodi, shvatajući da je takav način ponašanja uslov za sopstveno dobro zdravlje, kao i zdravlje drugih. Predstava ima za cilj da kod dece podstakne razvoj ekološke svesti.

Predstava obiluje komičnim situacijama čiji su akteri pantomimičar i baletski igrač Goran Jovanov koji igra ulogu klovna Čarlekina, profesionalna baletska igračica Ana Lipij, u alternaciji sa Tanjom Damjanovski, u ulozi cirkuske balerine i u ulozi šefa cirkusa. Ovaj duhoviti i poučni pozorišni komad je propraćen izuzetno lepom klasičnom klavirskom muzikom. Predstavu je režirao Predrag Кolarević.

Cena ulaznice je 350 dinara, a sve informacije mogu se dobiti putem telefona na broj 022/615-115

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *