AKCIJA DDOR OSIGURANJA „ZA ŠUMU U TVOM KRAJU“ USPEŠNO REALIZOVANA I U SREMSKOJ MITROVICI

Gradske vesti

Sremska Mitrovica je četvrti grad koji će biti zeleniji zahvaljujući prikupljenim sredstvima u akciji DDOR osiguranja „Za šumu u tvom kraju“, najavljene i započete povodom prošlogodišnjeg Beogradskog sajma automobila. Sadnja 44 stabla u Aleji – Spomen Parka organizovano je u saradnji sa Gradom Sremskom Mitrovicom i jedno stablo su simbolično zasadili zajedno predsednik Skupštine Grada Sremske Mitrovice, gospodin Vladimir Pavlović i direktor Filijale Sremska Mitrovica DDOR-a, gospodin Branislav Jurišić. Ovim je životna sredina obogaćena u četiri od deset gradova odabranih na osnovu nekoliko hiljada glasova pristiglih iz više od 188 gradova Srbije, a pored Sremske Mitrovice, Smedereva, Zrenjanina i Novog Sada, urbano pošumljavanje će se realizovati i u Beogradu, Subotici, Vršcu, Užicu, Novom Pazaru i Tutinu u toku februara i marta 2023.

Prepoznavši značaj ovakve akcije, usklađene sa dugoročnom strategijom DDOR osiguranja i Unipol grupe čiji je član, kompanija je u ovoj godini akciju produžila na svih 12 meseci i time planira da kroz EKO-polise prikupi još više sredstava za još zelenije gradove u Srbiji.

– Drago mi je da Grad Sremska Mitrovica ima, u kompaniji kao što je DDOR, sagovornike i saborce kada je zaštita životne sredine u pitanju. Pozvao bih sva fizička i pravna lica da se pridruže ovoj akciji. Akcija traje nekoliko godina, ali od prošle godine veoma iztezivno sa 80 000 sadnica za 80 000 Mitrovčana. Ponosan sam na to da sa podizanjem vetrozaštitnih pojaseva nastavljamo i tokom ove godine. Počinjemo sa obnavljanjem parkova, formiranju novih parkova, tako da, usudiću se da kažem, da će Sremska Mitrovica biti jedan od najčistijih i najzelenijih gradova u Srbiji – izjavio je Pavlović.

Projekat „Za šumu u tvom kraju“ započeo je svoj novi ciklus u 2023. godini i podrazumeva, pored završetka akcije započete u 2022. godini i odvajanje sredstava od svake ugovorene DDOR eko-polise za sadnju stabala u narednoj godini. Ugovaranjem eko-kasko ili eko-Moja kućica osiguranja, kao i godišnjeg eko-Paketa putnog osiguranja, klijenti će direktno doprineti tome koliko će stabala obogatiti različite gradove Srbije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *