IMAMO NAJSLAĐI DOBITAK GODINE! Voćna slot avantura donela Novosađaninu 1.399.000 DINARA!

Sport

Zadvoljni igrači Meridiana nastavljaju da dominiraju slot igrama – novi milioner stiže iz prestonice Vojvodine!

Iako većina slot igrača uživa u najezdi video slotova sa najrazličitijim temama, postoje i oni koji još uvek vole da se opuste uz stare dobre voćkice. Više ne važi pravilo da klasični slotovi ne mogu isporučiti vrhunske dobitke.

Verni igrač Meridiana iz Novog Sada, V.K. je ostvario NAJSLAĐI DOBITAK godine, vredan tačno 1.399.000 DINARA! Igrajući slot Royal Coins 2 Hold and Win provajdera Playson, osvojio je VELIČANSTVENU CIFRU o kojoj nije sanjao ni u najluđim snovima.

Postavivši solidan ulog ostvario je nekoliko dobitaka koji su mu omogućili da krene još jače! Nakon toga sa ulogom od 1.000 DINARA uspeva da aktivira Royal Bonus igru, a sve ostalo je istorija!

Novčići su se ređali kao na traci, a Royal Bonus simbol je akumulirao njihove vrednosti. Kada se na kolonama pojavio Grand Jackpot simbol, bilo je jasno da je V. K. prikupio MILIONSKU SVOTU!

Da biste i vi postali deo Meridianove čarobne priče potrebno je samo da se REGISTRUJETE!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *