КAŽNJENI ZBOG VOŽNJE POD UTICAJEM NARКOTIКA I ALКOHOLA

Gradske vesti

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili šestoricu vozača koji su vozili pod uticajem psihoaktivnih supstanci i trojicu koji su, pod dejstvom alkohola, učinili prekršaj nasilnička vožnja.

Patrola u Inđiji zaustavila je tridesetdvogodišnjeg vozača „opela“ pod uticajem kanabisa. Кod njegovog tridesettrogodišnjeg suvozača pronađene su četiri kesice sa manjom količinom materija za koje se sumnja da su amfetamin i marihuana. Nakon veštačenja, protiv njega biće podneta odgovarajuća krivična prijava.

U Šidu je kontrolisan dvadesetogodišnji vozač „opela“ pod uticajem kanabisa. Zbog posedovanja paketića sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana, nakon veštačenja, protiv njega biće podneta odgovarajuća krivična prijava.

Policija u Staroj Pazovi zatekla je tridesettrogodišnjeg vozača „juga“ pod dejstvom kanabisa i četrdesetčetvorogodišnjaka koji je upravljao „nisanom“ pod uticajem opijata.

U Pećincima je zaustavljen dvadesetpetogodišnji vozač „golfa“ pozitivan na kanabis i sa 0,63 promila alkohola u organizmu, a u Rumi dvadesetosmogodišnjak koji je vozio „mercedes“, takođe pod dejstvom kanabisa.

Policija je na području Sremske Mitrovice otkrila tridesetdevetogodišnjaka koji je upravljao „opelom“ sa 2,22 promila alkohola u organizmu i pedesetdevetogodišnjeg vozača „bmv“ sa 2,04 promila alkohola.

U Rumi je zaustavljen četrdesetjednogodišnjak koji je upravljao „poršeom“ sa 2,12 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole.

Nakon zadržavanja, svi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *