DEČIJA PREDSTAVA “KNEZ OD BELOG LUKA”

Gradske vesti

U subotu, 25. marta sa početkom u 12:00 časova na Velikoj Sceni Pozorište “Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici biće odigrana predstava za decz “Knez od belog luka”

“Кnez od Belog luka” je stilizovana bajka u kojoj pratimo dogodovštine njenih neobičnih junaka. Predstava započinje tako što Кnez odlučuje da na svom dvoru priredi veliki bal na koji poziva goste iz svoje kneževine. Ovu bajku odlikuje pre svega komedija situacije, odnosno do glavne zabune- samim tim i do komičnih situacija dolazi sa pojavom dva princa brata blizanaca Ace fon Ligeštula i Ace fon Ringišpila, koji su po izgledu isti a po karakteru sasvim različiti. U koga će se zaljubiti princeza Bajkica a u koga princeza Bejbi Blu, ostaje nam da vidimo u samom raspletu predstave. Sam Кnez koji je domaćin bala i srećan kada se ljubav na dvoru dogodi i sam na kraju pronalazi svoju sreću pored krajnje neobične izabranice.

Predstavu prate vesele koreografije uz odabrane songove.

Predstava „Кnez od Belog luka“ pored toga što je zabavna i moderna bajka nosi sa sobom jasnu poruku da je u ljubavi najvažnije ostati dosledan sebi, biti iskren, slušati svoje srce i onda ljubavi ništa neće stati na put.

U predstavi igraju Radovan Babić, Tanja Damjanovski, Veljko Marojević i Slađana Mikić, svi sa dugogodišnjim iskustvom u umetničkom radu.

Trajanje predstave je oko 45 minuta.

Ulaz: 350 dinara. Informacije na broj telefona: 022/615-115.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *