MITROVAČKO POZORIŠTE OBELEŽAVA DVA JUBILEJA

Gradske vesti

Povodom Svetskog dana pozorišta i Dana Pozorišta “Dobrica Milutinović” 27. marta, iz ove ustanove pozivaju sve ljubitelje i poštovaoce pozorišne umetnosti da pogledaju hit predstavu „Srem, naša kuća“ – našu čuvenu “komediju s'nogu”, u kojoj glumi i za koju je tekst napisao dramski umetnik Vladimir Balašćak.

Predstava je na repertoaru u ponedeljak, 27. marta sa početkom od 20 sati i ovim igranjem Pozorište ujedno obeležava značajan jubilej – 10 godina igranja predstave “Srem, naša kuća”.

Кomedija s nogu „Srem, naša kuća , u režiji Dragana Jovičića Jovića, opisuje mentalitet ljudi sa podneblja Srema, gde su okupljeni različiti karakteri, osobine, dijalekti, naravi, navike. Ukratko, predstava koja odslikava domaći mentalitet.

Neposredno pre početka predstave, u holu Pozorišta će biti upriličeno čitanje poruke povodom Svetskog dana pozorišta, i ujedno svečano otvaranje izložbe fotografija pod nazivom “Ireni Кolesar s poštovanjem”, posvećene životu i radu jugoslovenske pozorišne i filmske dive Irene Кolesar. Izložbenu postavku možete pogledati u narednih mesec dana.

Povodom Dana pozorišta i jubileja predstave, ulaz će biti besplatan, a Vaše besplatne ulaznice možete preuzeti na biletarnici Pozorišta radnim danima od 8 do 15 sati.
Informacije i rezervacije na tel. 022-615-115

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *