PARTIZAN SPREMAN DA ZAVRŠI SERIJU: Iskoristi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, igraj na poene igrača i sastavi crno-beli tiket!

Sport

Partizan dočekuje Real Madrid – da li je ovo kraj plej-of serije?

Odbrojavanju je kraj – danima se piše o plej-of seriji koju igraju Partizan i Real Madrid i sada je konačno vreme za treći, možda i odlučujući meč.

Crno-beli će večeras u beogradskoj Areni dočekati „kraljevski klub“ i to nakon vrlo interesantna dva meča u Madridu. Jasno je da je sada Partizan u sjajnoj poziciji s obzirom na rezultatsku prednost, ali ipak neki detalji brinu navijače.

Jasno je da će na u ovom duelu Partizan biti oslabljen neigranjem Matijasa Lesora i Kevina Pantera, razlozi su dobro poznati, a šta to znači za Željka Obradovića i njegov tim? Podsetimo, pored pomenutog dvojca i Dante Egzum je bio pod velikim znakom pitanja, ali po svemu sudeći – imaće dovoljno snage za večerašnji meč.

Trio Panter – Egzum – Lesor je na četiri dosadašnja duela sa Realom (10. i 32. kola regularnog dela i na dva meča TOP 8 faze) prosečno postizao 44,75 poena! Što se tiče skokova ta brojka iznosi 11,75 po meču i 7,25 asistencija.

Jasno da je ovo veliki neodstatak za Partizan, ali nije nemoguće nadomestiti izostanak dvojice igrača. Oči navijača i čitave javnosti sada su usmerene na zamenika kapitena Danila Anđušića, Aleksu Avramovića i Jama Madara.

U skladu sa tim, sportska kladionica Meridian donosi sjajnu ponudu i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, kako za učinak igrača, tako i za rezultat ovde utakmice!

Hajde da vidimo šta je to što nas očekuje na meridianbet.rs:

IGRAČ POENA

Aleksa Avramović, 16+ poena – kvota 3.75

Zek Ledej, 18+ poena – kvota 3.25

Dante Egzum, 18+ poena – kvota 2.40

IGRAČ SKOKOVA:

Zek Ledej, 5+ skokova – kvota 1.80

Janis Papapetru, 5+ skokova – kvota 4.10

Aleksa Avramović, 4+ skokova – kvota 2.45

A, kada se radi o utakmici i pobedi, kao što znate – Meridian je već sve tikete koji su bili odigrani sa igrom da Partizan pobeđuje Real Madrid u seriji 3:0 rezultovao kao dobitne, a sada su tu i kvote za treći duel.

Iako dolazi na vruć teren, očekuje se znatno bolja igra Reala, pa je kvota na pobedu “kraljevića” 1.55, dok je kvota na trijumf domaćina 2.60.

Jasno je da navijači drže palčeve četi Željka Obradovića, a ako ste među njima – iskoristite sjajne kvote za novi crno-beli tiket! I ne zaboravite – pre toga registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan BONUS DOBOROŠLICE od 1.000 + 1.000 RSD za sport i slot!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *