STOP BESPRAVNOJ GRADNJI!

Gradske vesti

Gradska vlast u Sremskoj Mitrovici osudila je nelegalnu gradnju koja je započeta na jednom objekta u centru grada. Reč je o objektu koji se nalazi u Gradskom parku, kod “Partizanovog igrališta, za koji nije izdata građevinska dozvola.

Tim povodom, a u ime lokalne samouprave Grada, javnosti se obratio zamenik gradonačelnice “Petar Samardžić, koji je istakao da su bespravne, nelegalne i nezakonite gradnje u Sremskoj Mitrovici nedopustive.

“Tako nešto je nedopustivo u našem gradu, tako nešto je za krajnju osudu i tako nečemu mora konačno da se stane na kraj. Građevinska inspekcija je reagovala, zatvorila je gradilište, ali bih pozvao nadležnu inspekcijsku službu da hitno naloži meru rušenja, odosno uklanjanja bespravno postavljenog objekta. Zakonski propisi moraju da se poštuju, posebno u oblasti izgradnje”, rekao je Samardžić.

On je dodao da zakon važi za sve i neka ovo bude opomena za sve one koji misle da mogu da rade mimo zakona, a posebno opomena onima koji misle da bespravno mogu da grade u našoj Sremskoj Mitrovici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *