Policajaci i vatrogasci potpisali zakletvu

Gradske vesti

Policijski službenici i vatrogasci – spasioci, Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, odnosno Odeljenja za vanredne situacije, ukupno njih 31 potpisali su zakletvu u Gradskoj kući u našem gradu. Prethodno su svečanu zakletvu položili u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, slave Ministarstva i Dana policije.

Policajci i vatrogasci-spasioci, mladići i devojke koji su potpisali svečanu zakletvu biće raspoređeni u policijskim stranicama Stara Pazova, Nova Pazova, Inđija, Ruma, Šid, Irig, Pećinci, policijskoj ispostavi u Sremskoj Mitrovici i odeljenjima za vanredne situacije u nekoliko mesta u Sremu.

Dojučerašnji pripravnici, postali su deo velike policijske porodice, sa svim dužnostima i zadacima koje ova služba stavlja pred njih, među kojima je najveći zadatak da savesno i odgovorno služe građanima Republike Srbije i svojoj zemlji.

Rukovodeći se brigom za bezbednost i sigurnost svojih sugrađana opredelili su se za ovaj životni poziv. Mladići i devojke koji su potpisali svečanu zakletvu raposređeni su na zadatke u policijskim ispostavama u Sremu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *