OTVORENE NOVE RADNJE U STOP ŠOPU

Gradske vesti

U sklopu Stop šopa u Sremskoj Mitrovici otvoreno je pet novih radnji koje će tu poslovati.

Svečanom otvaranju prisustovala je i gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović,  koja je tim povodom istakla da joj je posebno drago što prisustvuje ovako značajnom događaju. “Za mene je posebno drago što prisustvujem ovde proširenju i otvaranju novih objekata. Ako pogledamo širu sliku, vidimo i privredni razvoj Sremske Mitrovice, jer da nije bilo toga, verovatno ne bi došlo ni do otvaranja Stop šopa niti sadašnjeg proširenja. Podignuta je kupovna moć naših gradjana i zato je to moguće”, rekla je gradonačelnica Milovanović.

Gradonačelnica je naglasila i da joj je posebno drago što je Grad Sremska Mitrovica od 2019. godine deo ove velike porodice. ” Ako se sećate ovaj prostor je bio posebno devastiran, a sada je ovo postalo omiljeno mesto gde se okupljaju Mitrovčani ali i stanovnici iz celog Srema. Danas ima puno ljudi ,lepo je raspoloženje, hvala vam puno što ste u nama videli saradnike, jer Sremska Mitrovica je gard koji krupnim koracima grabi napred”, istakla je gradonačelnica Milovanović.

Novi zakupci STOP SHOP-a u Sremskoj Mitrovici su Maxi, JYSK, Pepco, Kengur i Tehnomedia, a posetioci će imati priliku da uživaju u omiljenom šoping iskustvu, popustima i zabavnom sadržaju u svim objektima ritejl parka, kako je najavila češka kompanija CPI Property Group, koja upravlja STOP SHOP portfoliom.

Foto: mojgrad.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.