POČELO ASFALTIRANjE PUTA LAĆARAK – ČALMA

Gradske vesti

Radovi na rekonstrukciji puta Laćarak – Čalma ukupne dužine od 7,7 km teku predviđenom dinamikom, a u toku je asfaltiranje ove deonice puta.

Radove je obišao predsednik Skupštine grada Vladimir Pavlović koji je tim povodom rekao da će ovim tempom radovi biti završeni i pre roka, a nakon ovih radova nastaviće se akcija velike sadnje zelenog prstena oko Grada Sremska Mitrovica, koja je započela prošle godine.

Čalma i put do Čalme dobiće sasvim novi izgled, uz bezbedan put i drvored koji će služiti kao vetrozaštitni pojas i značajno unaprediti kvalitet vazduha. Već u sredu, 20. septembra, počeće radovi na rekonstrukciji deonice puta Sremska Mitrovica – Manđelos, zaključio je Pavlović.

Kako je rekao predsednik Saveta MZ „Čalma“ Branislav Vukmir, trenutno se radi na prvom sloju asfaltiranjuputa od ulaska u Čalmu prema Laćarku, nakon čega sledi drugi deo deonice i završni sloj asfalta. Do sada je urađena revitalizacija putnog pojasa u selu, gde će takođe biti dva sloja asfalta, a biće uređene i sve ćuprije u glavnoj ulici.

Nadležni su apelovali na meštane, kao i na sve one koji koriste ovu deoicu puta da budu strpljivi i da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.