Đurić: Mi izbore volimo i tome se radujemo, tu čujemo volju naroda

Politika

Gostujući na TV Fruška gora, Nevena Đurić potpredsednica SNS-a i poslanica u republičkom parlamentu, govorila je o predstojećim izborima, koji će prema rečima predsednika Republike Srbije biti održani 17. decembra 2023. godine. Ona je istakla da će se na izborima videti čija su istraživanja bila precizna.

„Jedino pravo istraživanje u Srbiji je volja građana“, naglasila je Đurić.

Govoreći o uslišenim zahtevima opozicije da beogradski i parlamentarni izbori budu održani pre kraja godine, sa čime, dodaje, naprednjaci nemaju nikakav problem, potpredsednica Srpske napredne stranke kaže da su se u opoziciji malo „preračunali“ i da su svesni situacije u kojoj se nalaze. Svakako je loša priprema pred izbore i nimalo prijatna slika koju šalju narodu Srbije poslednje skupštinsko zasedanje na kojem su pripadnici opozicije pokazali nasilničko ponašanje ali i nepoštovanje institucije u kojoj se nalaze.

„Nepoštovanje građana je za svaku osudu“ ističe Đurić. „Takođe svaka kritka u ovom trenutku, posebo po pitanju naše Južne srpske pokrajine, koja je pre svega upućena prema predsedniku Vučiću, je direktna kritika prema Republici Srbji, opozicija ima taj cilj- srušiti Vučića znači srušiti Srbju“, istakla je Nevena Đurić .

U Srbiji se podjednako vodi računa o penzijama ali i o našim najmlađima, jer smo svesni da su oni naša budućnost, navela je.

„Penzije ne samo da rastu nego su i sigurne, znate li šta znači za jednog penzionera kada zna u dan i u dinar svoju penziju“ istakla je Đurić.

Tokom emisije „Otvoreni studio“ na TV Fruška gora bilo je i reči o nedavnoj poseti Kini, koja je istorijska i koja je rezultirala sa 18 novih sporazuma između Republike Srbije i Narodne Republike Kine.

Emisiju možete pratiti u petak 20.10. od 20 časova na kanalu Televizije Fruška gora.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *