NOVI ROKOVI ZA PROGRAM “MOJA PRVA PLATA”

Društvo

Imajući u vidu izuzetno veliku zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“, procenjeno je da je u interesu svih učesnika da se definišu novi rokovi po fazama realizacije programa „Moja prva plata“.

Tako će prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih radnih pozicija biti realizovano u periodu od 10.oktobra do 07.novembra 2023. godine. Prijavljivanje nezaposlenih mladih za učešće u programu biće realizovano u periodu od 13.novembra do 06.decembra 2023. godine. Proces izbora kandidata od strane poslodavaca odvijaće se u periodu od 07. do 22.decembra 2023. godine. Na portalu „Moja prva plata“ najkasnije do 29.decembra 2023. godine biće objavljena konačna lista poslodavaca sa brojem izabranih izvršilaca na oglašenim radnim pozicijama.

Zaključivanje ugovora između Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavca i izabranog kandidata, kojim se uređuju međusobna prava i obaveze, biće sprovedeno u periodu od 01. do 19.januara 2024. godine. Sprovođenje programa „Moja prva plata“ takođe mora početi u navedenom roku od 01. do 19.januara 2024. godine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *