MINISTARKA VUJOVIĆ: Menjamo ekološku sliku Srbije

Politika

Irena Vujović ministarka zaštite životne sredine gošća je najnovijeg izdanja emisije Otvoreni studio koja će se premijerno emitovati večeras od 20 časova na kanalu Tv Fruška gora.

Govoreći o zvanju počasnog građanina Rume, priznanja koje je ministarka Vujović dobila danas na Svečaoj sednici opštine Ruma, Vujović je istakla “Posebna mi je čast na ovakvom priznanju a sada moramo da radimo još više”.

U Rumi se odvijaju veliki ekološki projekti, istakla je ministarka Vujović govoreći o sanacije deponije u Rumi i dodala da se zavšava prva faza radova i da se uskoro prelazi na drugu.

“U ovom trenutku je izgradnja najvećeg regionalnog reciklažnog centra u Srbiji u opštini Ub koja će obuhvatiti 15 opština i to je ono što će promeniti ekološku sliku Srbije na bolje kada govorimo upravljanju čvrstim otpadom”, istakla je ministarka Vujović.

Deponija u Sremskoj Mitrovici uskoro će biti predmet rekonstrukcje, dodala je Vujović, a ono što je izuzetno važno je regionalni centar u Inđiji, ispričala je ministarka za Tv Fruška gora.

Celu emisiju možete pogledati večeras od 20 časova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *