ZIMZOVICA – NOVA ZIMSKA MANIFESTACIJA U SREMSKOJ MITROVICI

Gradske vesti

21. decembra, pred sam početak zimskog raspusta, Sremska Mitrovica sprema nezaboravnu zimsku avanturu za svoje sugrađane i sve one koji žele dobro da se zabave – očekuje nas čarobno otvaranje klizališta, a gradski trg i park postaju ledena dvorana zabave sa mnoštvom sadržaja i prazničnom pijacom.

„Ove zime želeli smo da centar zbivanja prenesemo u centar grada, u Gradski park i da još jednom manifestacijom obeležimo 150 godina od kako je park uspostavljen. Grad se uveliko ukrašava, očekuju se novi ukrasi i  lampioni. Uskoro počinje i montaža klizališta i još jednog specijalnog iznenađenja. Želeli smo da manifestaciju vežemo za raspust, kako bi i svi školarci mogli da uživaju. Praznici su uvek dobar trenutak da usporimo, posvetimo pažnju jedni drugima i onome što je najvažnije – porodici.” – Dušan Drča, v.d. direktora Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica.

Ove godine na otvorenoj pozornici mogu da učestvuju i svi naši sugrađani, bilo da imaju svoj bend, da miksuju muziku, plešu, pevaju, glume. Dobrodošli su svi amaterski, dečiji ili seniorski sastavi – pozornica je otvorena za sve! Prijave se podnose u Turističkoj organizaciji Grada Sremska Mitrovica ili na imejl Ustanove za negovanje kulture „Srem”: ustanovasremsm@gmail.com.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *