KAŽNJENI NESAVESNI VOZAČI

Gradske vesti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici prilikom kontrole saobraćaja otkrili su četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, četvoricu pod dejstvom narkotika, jednog koji je prekoračio brzinu i jednog bez vozačke dozvole.

Saobraćajna policija u Rumi zaustavila je dvojicu tridesetpetogodišnjaka koji su upravljali „folksvagenom“ i „opelom“ sa 3,27 i 1,31 promil alkohola u organizmu, u Staroj Pazovi šezdesetčetvorogodišnjeg vozača „pola“ sa 1,79 promila alkohola, a u Inđiji dvadesetšestogodišnjeg vozača „opela“ sa 1,55 promila alkohola.

U Staroj Pazovi iz saobraćaja su isključeni devetnaestogodišnji vozač „bmv“ pod uticajem amfetamina i tridesetčetvorogodišnji vozač „folksvagena“ pod dejstvom amfetamina i metamfetamina, a u Inđiji pedesetogodišnji vozač „bmv“ pod uticajem kokaina.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Saobraćajna policija u Sremskoj Mitrovici zaustavila je tridesetosmogodišnjeg vozača „renoa“ koji je vozio pod uticajem kokaina i odbio da se podvrgne alkotestiranju. Prekršajni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 140.000 dinara, 28 kaznenih poena i 12 meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

U Pećincima je zatečen devetnaestogodišnji vozač „folksvagena“ koji je vozio bez položenog vozačkog ispita. Prekršajni sudija izrekao mu je novčanu kaznu u iznosu od 100.000 dinara.

Saobraćajna policija u Sremskoj Mitrovici zadržala je dvadesetčetvorogodišnjeg vozača koji je upravljao „maseratijem“ brzinom od 174 kilometra na čas, na mestu gde je ograničenje 80. On je, u skraćenom postupku, sproveden nadležnom sudiji za prekršaje koji mu je izrekao novčanu kaznu od 100.000 dinara, 14 kaznenih poena i osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *