SUTRA USKRŠNJA IZLOŽBA

Gradske vesti

Već tradicionalno Gradska uprava za socijalnu zaštitu i zaštitu životne sredine organizuje Uskršnju i Novogodišnju prodajnu izložbu, gde Udruženja građana iz oblasti socijalne zaštite predstave svoje radove i proizvode.

Prema rečima Slađane Mirčete, zamenice načelnika GU za socijalnu zaštitu i zaštitu životne sredine, mitrovačka udruženja se uvek rado se odazovu i uvek su voljni da učestvujuvu različitim manifestacijama. “Kao grad smo prepoznali njihovu potrebu za predstavljanje sebe, svojih članova, svog rada i proizvoda našim građanima. To je jedan od načina povezivanja građana sa organizovanim grupama- nevladinim udruženjima iz oblasti socijalne zaštite. Ovo je način kako udruženja međusobno razmenjuju iskustva i građanima mogu da predstave svoje proizvode”, rekla je Mirčeta i pozvala sve svoje sugrađane da dođu na ovu prodajnu izložbu.

Uskršnja izložba održaće se na terasi Turističkog info centra sa početkom u 10:30 časova.
Kao podrška učestvovaće i mali gosti velikog srca, učenici OŠ “Boško Palkovljević Pinki” sa učiteljicama Zdenkom Gospović i Snežanom Sladojević.
GU ove godine je izvojila 7.000.0000 dinara kako bi pomogla rad udruženja iz socijalne zaštite. Ove godine podržano je 40 udruženja za svoje projekte i programe iz oblasti socijalne zaštite.

Učesnici su:
-UG Autizam govori srcem, UG Moj Svet- pomoć deci sa autizmom, Opštinsko udruženje za pomoć osobama sa Daunovim sindromom, UG MNRO, Međuopštinska organizacija gluvih i nagluvih, Karitas, Društvo za dečiju i cerebralnu paralizu Sremskog okruga, Udruženje hranitelja, SOŠO Radivoj Popović, Udruženje bubrežnih invalida Sremska Mitrovica

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *