POČELO ASFALTIRANJE ŽELEZNIČKE ULICE

Gradske vesti

Danas je zvanično počelo asfaltiranje Železničke ulice u Sremskoj Mitrovici, koje predstavlja završni deo rekonstrukcije ove ulice, a radovi će trajati nekoliko narednih dana.

U toku su radovi na postavljanju prvog sloja asfalta na dvema prilaznim i glavnoj saobraćajnici za koje ova ulica postaje bogatija, a otežavajući vremenski uslovi ne usporavaju radnike i ne sprečavaju da se sa radom i nastavi.

Miroslav Jokić, načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu okarakterisao je projekat kao veoma složen i kompleksan, zbog ogromnih radova na infrastrukturi i ukazao da će se paralelno sa postavljanjem asfalta raditi i na postavljanju javne rasvete i ozelenavanju prostora, u sklopu kojeg će, između ostalog, biti posađeno 10 platana starosti oko 20 godina. Pored toga, najavljeno je i asfaltiranje kružne raskrsnice u narednih desetak dana.

Radovi na rekonstrukciji Železničke ulice startovali su sredinom avgusta, a vrednost projekta iznosi oko 132 miliona dinara od čega veći deo finansira Javno preduzeće „Putevi Srbije“.

D. Dumančić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *