MEGA U SUBOTU DOČEKUJE CRVENU ZVEZDU

Sport

Košarkaši Mega Bemaxa u subotu 15. decembra od 19 časova u Sremskoj Mitrovici nastavljaju takmičenje u ABA ligi kada će u okviru 11. kola dočekati trenutnog lidera regionalnog takmičenja Crvenu zvezdu mts. Izabranici Dejana Milojevića će u meču protiv Crvene zvezde igrati u specijalnoj prazničnoj garnituri dresova i sigurno je da publiku u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici očekuje zanimljiv meč. Trener Mege na meču protiv Crvene zvezde neće moći da računa na Kostju Mušidija.

Karte za utakmicu su već u prodaji po ceni od 400 dinara za tribine i mogu se kupiti u kafiću Pinki u okviru hale od 8 do 21 čas kao na blagajni hale na dan utakmice od 16 časova.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je pred meč sa Crvenom zvezdom istakao da ekipa mora da bude koncentrisana tokom celog toka susreta:

– Posle meča u Podgorici gde je malo nedostajalo da napravimo veliko iznenađenje, sada u Sremskoj Mitrovici dočekujemo Crvenu zvezdu koja ove sezone još ne zna za poraz u ABA ligi. Uz našu prepoznatljivu agresivnu odbranu i dobru energiju na parketu, moramo da budemo koncentrisani tokom celog toka susreta jer će u suprotnom Zvezda umeti da kazni naše padove u igri. „Crveno-beli“ su svakako favoriti a meč u subotu će biti dobra prilika da pokažemo gde se nalazimo u odnosu na najkvalitetnije ekipe u ligi, a ako nam se ukaže šansa za iznenađenje, nadam se da ćemo uspeti da je iskoristimo, izjavio je Milojević. 

Posle 10 odigranih kola ABA lige, Mega Bemax je na 3. mestu sa skorom 7-3 dok je Crvena zvezda mts prva bez poraza. U poslednjem susretu ove dve ekipe u regionalnom takmičenju u okviru 13. kola prošle sezone, Crvena zvezda je slavila su Sremskoj Mitrovici sa 85:90.

Kapiten Mega Bemaxa Branislav Ratkovica je istakao da ekipa mora da bude na najvišem nivou na meču protiv Crvene zvezde:

Igramo protiv izuzetno kvalitetne ekipe koja je bez poraza ove godine u ABA ligi. Na svakoj poziciji imaju po dva izuzetno iskusna i kvalitetna igrača. Mi moramo da odigramo na najvišem nivou u odbrani i napadu da bi došli u situaciju da se borimo za pobedu. Pozivam publiku u Sremskoj Mitrovici da dođe u što većem broju na utakmicu a mi ćemo dati sve od sebe da im se odužimo na terenu, izjavio je Ratkovica.

I na ovom meču će biti nastavljeno sa projektom Mega Experience u okviru koga su gosti kluba na utakmicama mladi i talentovani Mitrovčani. U pauzi u poluvremenu će biti organizovani kratki mečevi 3 na 3 u kojima će igrati osnovci od petog do osmog razreda iz osnovnih škola sa teritorije Sremske Mitrovice a u pauzama između četvrtina nas očekuju i šutevi sa pola terena za TV, poklon kompanije Tehnomanija. 

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *